Overig

Zorgverzekeraars

De praktijk heeft met de meeste zorgverzekeraars een contract. Heeft u een specifieke vraag over uw zorgverzekeraar neem dan gerust contact op. Ook is de praktijk indien er een contract aanwezig is te vinden via de zorgzoeker van de desbetreffende zorgverzekeraar.

 

Vergoeding

Oefentherapie Cesar wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. De vergoeding hangt af van de aanvullende verzekering. Zorg die uit de aanvullende verzekering vergoed wordt, gaat niet ten koste van uw eigen risico. Controleert u voor de zekerheid de polis van uw verzekering voor het aantal behandelingen dat vergoedt wordt.

 

Bij bepaalde aandoeningen die voorkomen op de lijst met chronische aandoeningen kunnen volwassenen na de 20e behandeling in aanmerking komen voor vergoeding uit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen bij een aandoening van de chronische lijst komen uit de aanvullende verzekering, of komen voor eigen rekening, afhankelijk van de grootte van het aanvullende pakket.

 

Kinderen en jongeren onder de 18 jaar krijgen 18 behandelingen vergoedt uit de basisverzekering. Indien er een aanvullende verzekering af is gesloten is het mogelijk dat er nog meer behandelingen vergoed worden. Dit hangt van de verzekering en de grote van het pakket af.

 

Kwaliteit.

Als oefentherapeut  en kinderoefentherapeut ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hiermee wordt voldaan aan de eisen van de zorgverzekeraars.

 

Directe toegankelijkheid

De praktijk is direct toegankelijk, dit betekent dat u terecht kunt zonder verwijzing van uw (huis)arts. Indien u geen verwijzing heeft zal er tijdens het eerste contactmoment een screening plaatsvinden. Deze screening moet aan het licht brengen of u met uw klacht/hulpvraag bij de oefentherapeut inderdaad aan het juiste adres bent. Wanneer uw klacht/hulpvraag niet geïndiceerd is voor oefentherapie, zal de oefentherapeut u adviseren alsnog naar uw huisarts te gaan.

 

Even voorstellen

Mijn naam is Danielle Beijer.

Ik ben afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn opleiding is duidelijk geworden dat mijn voorkeur uitging naar het werken met kinderen.

Het spelenderwijs aanbieden van verschillende oefeningen/spelletjes en de spontane en vrolijke reacties van kinderen zorgen voor erg afwisselende en leuke behandelingen. Daarom ben ik direct na de opleiding tot oefentherapeut gestart  met de opleiding/specialisatie kinderoefentherapie. Meer cursussen zullen in de toekomst zeker volgen.

In 2015 ben ik gestart met het geven van kleutergym en gewone gymles en heb ik de cursussen basistechnieken massage en basistechnieken sportmassage gevolgd.

In 2017 ben ik begonnen als oefentherapeut Cesar in mijn eigen praktijken in Wijk en Aalbrug en Dordrecht. Verder heb ik de cursus sensorische informatieverwerking met goed gevolg afgerond.